Rýžová mouka se využívá především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vhodná pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Využití najde i pro zahušťování omáček, slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Neobsahuje lepek a je tak vhodná pro pacienty s celiakií a pro bezlepkovou dietu. Při pečení se obvykle také míchá s jinými druhy mouky (pohanková, kukuřičná a další).
Uvedená cena je za 1 kg. Při objednávce balení menších než 2 kg se k ceně připočtou 4 Kč/balení bez DPH.
Obvyklé balení 25 kg pytel.
My a naši partneři potřebujeme Váš souhlas k využití cookies, abychom mohli provádět analýzu návštěvnosti, vyhodnocení a personalizaci reklam. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.